Google+
Acasa
Asociatia Mame pentru Mame
Nobelul Alternativ pentru o Moasa Legendara - Ina May Gaskin premiata la Stockholm 2011
Interviuri
Scris de Echipa 'Mame pentru Mame'   

Asociatia Mame pentru Mame a primit din partea Organizatiei International MotherBaby Childbirth al carei reprezentant oficial este in Romania discursul pe care l-a tinut celebra moasa Ina May Gaskin in 5 Decembrie cand i-a fost acordat Premiul Nobel Alternativ - Right Livelyhood Award - la Stockholm in Suedia. Ina May Gaskin este moasa care a revolutionat modul in care americanii se raporteaza la nastere si care a fondat o comunitate extraordinara de moase si mame vizionare care promoveaza beneficiile nasterii naturale in SUA si in lumea intreaga. Ina May Gaskin este autoarea unor carti de referinta in domeniu, fiind considerata si respectata ca expert de talie mondiala.

Continuati pentru a citi discursul sau de la Stockholm.

 
1 Decembrie - Pentru cei ce au uitat ce este Romania
Evenimente
Scris de Echipa 'Mame pentru Mame'   
Joi, 01 Decembrie 2011 17:26

 
Asociatia Mame pentru Mame primeste Inaltul Patronaj al Majestatii Sale Regina Ana a Romaniei
Evenimente
Scris de Echipa 'Mame pentru Mame'   

Asociatia Mame pentru Mame are placerea sa anunte ca organizatia noastra a primit o inalta distinctie ce ne onoreaza si ne entuziasmeaza in egala masura:

Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei ne-a acordat astazi, 28 Noiembrie, Inaltul Patronaj pentru activitatea desfasurata in beneficiul mamelor din Romania, anume : promovarea modelelor materne pozitive si combaterea discriminarii in ceea ce priveste acordarea asistentei medicale pentru femeile care isi doresc sa nasca natural.

Avand in vedere ca Majestatea Sa Regina Ana este ea insasi mama a cinci copii, toti nascuti natural, Inaltul Patronaj al Majestatii Sale ne da entuziasmul si increderea sa continuam aceasta activitate tocmai pentru a aduce Romania la standardele europene de calitate si democratie in ceea ce priveste serviciile de sanatate materna.

 

 
25 Noiembrie - Violenta asupra mamelor
Evenimente
Scris de Ana Maita   

Despre 25 noiembrie

Din 1999, ziua de 25 noiembrie a devenit prin Rezoluţia ONU nr. 54/134, Ziua Internaţională pentru Eliminarea Violenţei Asupra Femeilor şi este marcată în toată lumea prin manifestaţii şi acte de condamnare a diverselor forme de violenţă îndreptate asupra femeilor.

Violenţa asupra femeilor este una din cele mai răspândite încălcări ale drepturilor omului din lume. Are loc acasă, pe stradă, la şcoală, la locul de muncă, în tabere de refugiaţi şi pe timpul conflictelor şi crizelor. În măsură mai mare sau mai mică, se petrece în toate ţările din lume, indiferent de etnie, rasă, venit sau educaţie.

Astazi marcam ziua internationala pentru Eliminarea Violentei Asupra Femeilor. Este un subiect la care romanii au obrazul gros – buletinele de stiri abunda de cazuri care nu mai impresioneaza pe nimeni. Semnul gravitatii violentei impotriva femeilor in Romania este chiar imunitatea noastra la ea. Eu insa ma voi referi la un tip special de violenta asupra femeilor – deoarece acest fenomen are multe forme si nuante, de la traditionala batuta a concubinei la violul marital. Violenta asupra femei despre care scriu astazi este una pe care majoritatea romancelor o accepta fara sa clipeasca si fara sa constientizeze ca ele – educate sau nu, cu bani sau fara, cu statut sau lipsite - sunt totusi victime ale violentei: violenta in maternitate.

 
<< Început < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Următor > Sfârşit >>

Pagina 11 din 32

MASS-MEDIA

Banner

IMPLICA-TE ACUM!

Banner
Banner
Banner

STRATEGIE

Banner

REPREZENTANT OFICIAL

 

 

Mame pentru Mame Template by Ahadesign Motorizat de Joomla!