Google+
Acasa Campanii Ai grija de Perineul tau la Nastere!
Ai grija de Perineul tau la Nastere!
Scris de Echipa 'Mame pentru Mame'   

Subiect tabu in Romania, sanatatea perineului este esentiala pentru calitatea vietii de femeie. Protejarea integritatii perineului la nastere ajuta femeile sa evite o serie intreaga de probleme medicale care decurg din trauma perineala, fie ea o ruptura spontana sau o epiziotomie. Din fericire exista metode simple si eficiente pe care orice gravida le poate pune in aplicare pentru a-si creste sansele de a naste cu perineu intact.

In ajutorul gravidelor care isi doresc o nastere naturala cu perineu intact Asociatia Mame pentru Mame va informeaza despre o serie de metode de pregatire perineului eficiente si usor de folosit: metode de tonifiere&dilatare a perineului in sarcina si gelul obstetric DIANATAL de lubrifiere a canalului natal in timpul travaliului.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Denumit si 'Muschiul Feminitatii', perineul trebuie ingrijit pe toata durata vietii si in special in momentele cele mai solicitante: nasterea (vaginala si cezariana), menopauza, operatiile chirurgicale, etc. Va asteptam la sedinta de informare pentru a invata cum sa va ingrijiti perineul! Este necesara doar o programare telefonica la 0745.910.207 sau la office@mamepentrumame.ro

 

MASS-MEDIA

Banner

IMPLICA-TE ACUM!

Banner
Banner
Banner

STRATEGIE

Banner

REPREZENTANT OFICIAL

 

 

Mame pentru Mame Template by Ahadesign Motorizat de Joomla!