Google+
Acasa Evenimente Atelier - Promovarea Alaptarii in Cabinetele de Medicina de Familie, in cadrul Conferintei Nationale de Medicina de Familie 23-26 Martie
Atelier - Promovarea Alaptarii in Cabinetele de Medicina de Familie, in cadrul Conferintei Nationale de Medicina de Familie 23-26 Martie PDF  Array Imprimare Array
Evenimente

La invitatia D-nei Dr. Ileana Anca Ifrim - Consiliul Director AMFB (Asociatia  Medicilor de Familie), joi 25 martie Asociatia Mame pentru Mame a fost prezenta la Palatul Copiilor - unde  saptamana aceasta s-a desfasurat Conferinta Nationala a Medicilor de Familie - ptr a participa la Atelierul “Promovarea Alaptarii”.
Sponsorizat de UNICEF, OAMMR si AFAM, atelierul  sustinut de Dr Daniela Stefanes cu Moasa licentiata Georgeta Musat  a fost onorat de prezenta unui auditoriu format din asistente medicale de la cabinete de medici de familie, asistente pediatre si medici de familie.


Pe parcursul a doua ore, alaptarea a fost abordata din pespectiva unor notiuni de baza – anatomia sanului, termenii care definesc alaptarea, tipuri de lapte matern, rolul alaptarii in dezv psiho-sociala, laptele matern, alaptarea optima, de ce este importanta alaptarea, pozitii de alaptare.

 

O prezentare aparte in cadrul atelierului a reprezentata- lucrarea d-nei Georgeta Musat despre Depresia Postantala  sustinuta si prin prezentarea brosurii despre depresia postanatala – proiect al “Asociatiei Totul Pentru Tine Si Copilul Tau”.
Jocul de rol, ca si discutiile interactive au contribuit la impartasirea unor experiente relevante legate de alaptare din partea participantelor.

Felicitam Asociatia Medicilor de Familie ca si pe cele doua sustinatoare ale atelierului pentru initiativa avuta si speram ca acest inceput sa continue.
Dr Daniela Stefanescu -Vicepresedinte AMFB - www.amf-b.ro
Moasa licentiata Georgeta Musat - Presedinte Asociatia Totul Pentru Tine si Copilul Tau – www.attct.ro

 

MASS-MEDIA

Banner

IMPLICA-TE ACUM!

Banner
Banner
Banner

STRATEGIE

Banner

REPREZENTANT OFICIAL

 

 

Mame pentru Mame Template by Ahadesign Motorizat de Joomla!