Google+
Acasa Evenimente Alteta Sa, Principesa Margareta inmaneaza Certificatul de Inalt Patronaj Asociatiei Mame pentru Mame
Alteta Sa, Principesa Margareta inmaneaza Certificatul de Inalt Patronaj Asociatiei Mame pentru Mame PDF  Array Imprimare Array
Evenimente

Marti, 26 Iunie, Asociatia Mame pentru Mame a fost onorata sa primeasca vizita Altetei Sale Regale Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei. In cadrul intalnirii, care a avut loc la sediul Bibliotecii Metropolitate Bucuresti, Alteta Sa Regala a oferit asociatiei certificatul de Inalt Patronaj al Majestatii Sale Regina Ana a Romaniei, privilegiu acordat organizatiei noastre in luna Octombrie a anului trecut pentru serviciile aduse mamelor din Romania.

Cu aceasta ocazie, Altesa Sa Regala si-a exprimat interesul pentru bunastarea mamelor din Romania, indicand disponibilitatea Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei pentru o colaborare in acest scop cu Asociatia Mame pentru Mame, veste ce a creat bucurie in randul membrilor asociatiei.

Asociatia Mame pentru Mame a dat ocazia celor care au sustinut activitatea organizatiei noastre non-profit, sa participe la aceasta ceremonie restransa unde a fost prezentata contributia fiecaruia in asigurarea succesului proiectelor noastre.
In cadrul acestei intalniri deosebite am celebrat-o  pe Majestatea Sa Regina Ana,  o femeie si o mama redutabila sub al carei patronaj avem onoarea sa ne desfasuram activitatea de promovare si protejare a mamelor din Romania.

Multumim conducerii Bibliotecii Metropolitane Bucuresti pentru sprijinul acordat in organizarea acestui eveniment de o inalta semnificatie .

 

dsc_6500_1
dsc_6504
dsc_6515
dsc_6518
dsc_6522
dsc_6535
dsc_6542
dsc_6547
1/8 
start stop bwd fwd

 

MASS-MEDIA

Banner

IMPLICA-TE ACUM!

Banner
Banner
Banner

STRATEGIE

Banner

REPREZENTANT OFICIAL

 

 

Mame pentru Mame Template by Ahadesign Motorizat de Joomla!