Google+
Acasa Campanii
Campanii
Ai grija de Perineul tau la Nastere!
Scris de Echipa 'Mame pentru Mame'   

Subiect tabu in Romania, sanatatea perineului este esentiala pentru calitatea vietii de femeie. Protejarea integritatii perineului la nastere ajuta femeile sa evite o serie intreaga de probleme medicale care decurg din trauma perineala, fie ea o ruptura spontana sau o epiziotomie. Din fericire exista metode simple si eficiente pe care orice gravida le poate pune in aplicare pentru a-si creste sansele de a naste cu perineu intact.

In ajutorul gravidelor care isi doresc o nastere naturala cu perineu intact Asociatia Mame pentru Mame va informeaza despre o serie de metode de pregatire perineului eficiente si usor de folosit: metode de tonifiere&dilatare a perineului in sarcina si gelul obstetric DIANATAL de lubrifiere a canalului natal in timpul travaliului.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Denumit si 'Muschiul Feminitatii', perineul trebuie ingrijit pe toata durata vietii si in special in momentele cele mai solicitante: nasterea (vaginala si cezariana), menopauza, operatiile chirurgicale, etc. Va asteptam la sedinta de informare pentru a invata cum sa va ingrijiti perineul! Este necesara doar o programare telefonica la 0745.910.207 sau la office@mamepentrumame.ro

 
Semnati acum petitia pentru eliberarea moasei Agnes Gereb, aruncata in puscarie pentru 'crima' de a asista nasterea la domiciliu!
Scris de Echipa 'Mame pentru Mame'   

Alaturati-va organizatei 'Mame pentru Mame'  pentru a opri acest abuz asupra femeilor si moaselor! Semnati petitia pentru eliberarea moasei Agnes Gereb, aruncata in puscarie pentru 'crima' de a asista nasterea la domiciliu. Organizatia 'Mame pentru Mame' adreseaza aceasta petitie Dnei. Ireny Comaroschi, ambasador al Romaniei la Budapesta pentru a trimite un semnal clar al suportului exprimat de romance, gravide, mame si moase deopotriva pentru Agnes Gereb si pentru respectarea dreptului de a naste la domiciliu in conditii de siguranta, cu asistenta unei moase profesioniste.

Petita poate fi semnata aici.

Nu uitati sa confirmati semnatura cand veti primi un mail de la petiteonline.ro care va solicita confirmarea semnaturii - fara aceasta confirmare semnatura nu este valabila!

Va rugam sa puneti apelul si linkul catre petitie pe site-ul Dvs, blog, facebook etc si sa trimiteti tuturor contactelor Dvs.. Este un precedent foarte periculos pentru Romania unde, ca si in Ungaria, dreptul femeilor de a alege modul cum isi aduc copii pe lume este incalcat flagrant! Vrem sa nastem cum si unde consideram ca ne este cel mai bine si sa putem sa o facem in conditii de siguranta, alaturi de o moasa profesionista! Semnati petita!

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>

Pagina 3 din 4

MASS-MEDIA

Banner

IMPLICA-TE ACUM!

Banner
Banner
Banner

STRATEGIE

Banner

REPREZENTANT OFICIAL

 

 

Mame pentru Mame Template by Ahadesign Motorizat de Joomla!