Google+
Acasa Campanii
Campanii
Abuz incredibil: Moasa Agnes Gereb, condamnata la 5 ani de inchisoare pentru asistarea nasterii la domiciliu in Ungaria!
Scris de Echipa 'Mame pentru Mame'   

Agnes Gereb, moasa independenta apreciata pe plan international, a fost aruncata in inchisoare pentru asistarea nasterii la domiciliu. Cititi povestea uluitoare a acestei femei care si-a dedicat viata aducerii pe lume a copiilor in siguranta si cu blandete numai pentru a fi 'vanata' , arestata si incarcerata ca un infractor periculos. Semnati petitia initiata de organizatia 'Mame pentru Mame' in care cerem eliberarea imediata a moasei Agnes Gereb - calvarul ei este calvarul tuturor femeilor carora li se incalca dreptul de a alege liber modul in care isi aduc copiii pe lume si totodata calvarul tuturor moaselor carora li se incalca dreptul de a-si exercita profesia in mod complet si  independent. Nu uitati ca nici in Romania nu ni se respecta aceste drepturi! An acest scop, adresam o petite (accesibila aici) Dnei. Ireny Comaroschi, Ambasador al Romaniei la Budapesta, in speranta ca vocea mamelor si moaselor din Romania care isi declara sprijinul pentru Agnes Gereb se va alatura vocii celor din Ungaria si din restul Europei iar impreuna vom  reusi sa contribuim la oprirea acestei nedreptati strigatoare la cer. In acest sens, ne exprimam speranta ca Dna. Ambasador Comaroschi va transmite mesajul nostru autoritatilor maghiare si ca ne va sprijini in demersul nostru centrat pe promovarea si respectarea drepturilor femeilor de pretutindeni la informare, optiuni si respect in ceea ce priveste nasterea.

 
Obiectivul campaniilor initiate de Organizatia 'Mame pentru Mame'
Scris de Raluca Babota   

Organizatia Mame pentru Mame isi doreste sa initieze si sa sustina campanii care sa aiba un adevarat impact social si care sa schimbe modul in care sarcina si nasterea sunt percepute de catre populatia din Romania. Va vom anunta despre aceste campanii atat pe site-ul nostru cat si prin intermediul mailurilor de tip newsletter. Contam pe sprijinul si participarea tuturor femeilor preocupate de drepturile gravidelor din Romania iar daca doriti sa va implicati activ in pregatirea acestor campanii contactati-ne pentru a stabili care este cea mai eficienta modalitate de colaborare.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>

Pagina 4 din 4

MASS-MEDIA

Banner

IMPLICA-TE ACUM!

Banner
Banner
Banner

STRATEGIE

Banner

REPREZENTANT OFICIAL

 

 

Mame pentru Mame Template by Ahadesign Motorizat de Joomla!