Google+
Acasa
Asociatia Mame pentru Mame
Ditta Depner, co-fondatoare a organizatiei 'Mame pentru Mame' aduce Metoda Mongan de Hypnobirth in Romania
Nasterea
Scris de Echipa 'Mame pentru Mame'   

Organizatia 'Mame pentru Mame' are placerea sa anunte ca Ditta Depner, co-fondatoare a asociatiei, a introdus in Romania Metoda Mongan de pregatire pentru nastere prin Hypnobirth. Ea insasi gravida cu primul copil, Ditta Depner s-a dedicat trup si suflet informarii romancelor despre metodele naturale si eficiente de a naste firesc si netraumatic. In acest scop, a investit toate resursele pentru a se instrui in Elvetia la unul din cele mai prestigioase institute de profil pentru a deveni TRAINER autorizat. In acest sens, Ditta Depner va sustine din 2011 cursuri de Hypnobirth dupa Metoda Mongan.

 
'Mame pentru Mame' alaturi de La Leche League si Asociatia pentru Alaptare si Nasterea Naturala au protestat la ORASELUL MAMI impotriva ingradirii dreptului la alaptare
Evenimente
Scris de Echipa 'Mame pentru Mame'   

Este posbil ca unei mame sa i se interzica sa alapteze acolo unde doreste si sa i se recomande  sa alapteze doar in spatiul destinat alaptarii ??? Da, este posibil: Ana Maita a fost oprita la Oraselul Mami sa alapteze, aducandu-i-se la cunostiinta ca singurul loc unde alaptarea este permisa este spatiul destinat alapatarii.Conform legii, spatiul destinat alaptarii are ca scop protejarea mamelor de catre pubilc nu a publicului de catre mame. Adica acest spatiu este destinat mamelor care nu se simt confortabiil alaptand in public. Restul mamelor care nu au asftel de reticente sunt libere sa alapteze oriunde doresc.O mama poate sa alapteze oriunde vrea, atunci cand copilul ei o solicita.

 
Participare 'Mame pentru Mame' la simpozionul 'O nastere prietenoasa' organizat de Maternitatea privata Isis din Constanta
Evenimente
Scris de Echipa 'Mame pentru Mame'   

Maternitatea privata Isis din Constanta, fondata si coordonata de Dr. ginecolog-obstetrician Mohamed Zaher, organizeaza pe 27 si 28 Noiembrie evenimentul  "O Nastere prietenoasa" prin care clinica privata va fi declarata "Spital prieten al copilului". In cadrul acestui eveniment, vor participa Organizatia 'Mame pentru Mame' prin Ana Maita, invitata la Masa Rotunda de Sambata unde se vor discuta principiile nasterii prietenoase impreuna cu medici specialisti, moase si alte ONG-uri de profil. La aceasta discutie vom sustine o prezentare despre 'Solutii pentru o Nastere Prietenoasa'. In urma vizitei noastre la Maternitatea privata Isis am constat ca este una dintre cele mai progresiste clinici private, in mare parte datorita vizionarismului Dr-lui Zaher care trateaza cu adevarat Gravida ca pe un partener in procesul nasterii.

 
Semnati acum petitia pentru eliberarea moasei Agnes Gereb, aruncata in puscarie pentru 'crima' de a asista nasterea la domiciliu!
Campanii
Scris de Echipa 'Mame pentru Mame'   

Alaturati-va organizatei 'Mame pentru Mame'  pentru a opri acest abuz asupra femeilor si moaselor! Semnati petitia pentru eliberarea moasei Agnes Gereb, aruncata in puscarie pentru 'crima' de a asista nasterea la domiciliu. Organizatia 'Mame pentru Mame' adreseaza aceasta petitie Dnei. Ireny Comaroschi, ambasador al Romaniei la Budapesta pentru a trimite un semnal clar al suportului exprimat de romance, gravide, mame si moase deopotriva pentru Agnes Gereb si pentru respectarea dreptului de a naste la domiciliu in conditii de siguranta, cu asistenta unei moase profesioniste.

Petita poate fi semnata aici.

Nu uitati sa confirmati semnatura cand veti primi un mail de la petiteonline.ro care va solicita confirmarea semnaturii - fara aceasta confirmare semnatura nu este valabila!

Va rugam sa puneti apelul si linkul catre petitie pe site-ul Dvs, blog, facebook etc si sa trimiteti tuturor contactelor Dvs.. Este un precedent foarte periculos pentru Romania unde, ca si in Ungaria, dreptul femeilor de a alege modul cum isi aduc copii pe lume este incalcat flagrant! Vrem sa nastem cum si unde consideram ca ne este cel mai bine si sa putem sa o facem in conditii de siguranta, alaturi de o moasa profesionista! Semnati petita!

 
<< Început < Anterior 31 32 Următor > Sfârşit >>

Pagina 32 din 32

MASS-MEDIA

Banner

IMPLICA-TE ACUM!

Banner
Banner
Banner

STRATEGIE

Banner

REPREZENTANT OFICIAL

 

 

Mame pentru Mame Template by Ahadesign Motorizat de Joomla!