Google+
Acasa
Asociatia Mame pentru Mame
Alteta Sa, Principesa Margareta inmaneaza Certificatul de Inalt Patronaj Asociatiei Mame pentru Mame
Evenimente
Scris de Echipa 'Mame pentru Mame'   

Marti, 26 Iunie, Asociatia Mame pentru Mame a fost onorata sa primeasca vizita Altetei Sale Regale Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei. In cadrul intalnirii, care a avut loc la sediul Bibliotecii Metropolitate Bucuresti, Alteta Sa Regala a oferit asociatiei certificatul de Inalt Patronaj al Majestatii Sale Regina Ana a Romaniei, privilegiu acordat organizatiei noastre in luna Octombrie a anului trecut pentru serviciile aduse mamelor din Romania.

Cu aceasta ocazie, Altesa Sa Regala si-a exprimat interesul pentru bunastarea mamelor din Romania, indicand disponibilitatea Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei pentru o colaborare in acest scop cu Asociatia Mame pentru Mame, veste ce a creat bucurie in randul membrilor asociatiei.

Asociatia Mame pentru Mame a dat ocazia celor care au sustinut activitatea organizatiei noastre non-profit, sa participe la aceasta ceremonie restransa unde a fost prezentata contributia fiecaruia in asigurarea succesului proiectelor noastre.
In cadrul acestei intalniri deosebite am celebrat-o  pe Majestatea Sa Regina Ana,  o femeie si o mama redutabila sub al carei patronaj avem onoarea sa ne desfasuram activitatea de promovare si protejare a mamelor din Romania.

Multumim conducerii Bibliotecii Metropolitane Bucuresti pentru sprijinul acordat in organizarea acestui eveniment de o inalta semnificatie .

 

dsc_6500_1
dsc_6504
dsc_6515
dsc_6518
dsc_6522
dsc_6535
dsc_6542
dsc_6547
1/8 
start stop bwd fwd

 
Primul pas facut de Guvern pe directia recuperarii drepturilor mamelor
Legislatie
Scris de Echipa 'Mame pentru Mame'   

Asociatia Mame pentru Mame poate in sfarsit sa dea mamelor din Romania o veste buna in ceea ce priveste concediul si indemnizatia de crestere a copilului. Facem apel la toate grupurile parlamentare, indiferent de culoarea politica, sa voteze amendamentele propuse de Ministerul Muncii la solicitarile noastre repetate din ultimele luni. Odata votate aceste amendamente ne duc mai aproape de indreptarea nedreptatilor facute parintilor din Romania in ultimii 2 ani.

COMUNICAT DE PRESA EMIS DE MINISTERUL MUNCII

Mariana Câmpeanu, ministrul muncii, familiei și protecției sociale s-a întâlnit Vineri, 22 iunie 2012 cu Ana Măiță, preşedintele Asociaţiei “Mame pentru Mame” pentru a discuta soluţiile necesare îmbunătăţirii contextului legislativ în ceea ce priveşte sprijinul acordat pentru creşterea copiilor. La întâlnire a mai participat, din partea ministrului muncii, secretarul de stat Denisa Pătraşcu, iar din partea asociaţiei ”Mame pentru Mame”, directorul de comunicare, Sinziana Ioniță-Ciurez.
În cadrul întâlnirii, au fost dezbătute amendamentele la O.U.G. 124/2011 pentru modificarea şi completarea unor acte normative care reglementează acordarea de beneficii de asistenţă socială, care vor fi supuse votului Parlamentului, în cel mai scurt timp posibil, cel mai important dintre acestea având ca scop revenirea indemnizatiei pentru cresterea copilului la cuantumul de 85% din salariu atat în ceea ce priveşte opţiunea pentru un concediu de creştere a copilului de 1 an, cât şi în cea de 2 ani. In ceea ce priveşte plafoanele indemnizaţiei pentru creşterea copilului, se vor menţine la nivelul actual, respectiv plafonul minimal de 600 de lei, plafonul de 1200 de lei pentru optiunea concediului de 2 ani, cât şi cel de 3400 de lei pentru optiunea concediului de 1 an.

 
Program lunar de Coaching pentru Parinti
Bebe Sanatos
Scris de Echipa 'Mame pentru Mame'   

Asociatia Mame pentru Mame recomanda programul de Coaching pentru Parinti conceput de Casandra Bischoff. Mai multe informatii AICI

 

 
Instrument on-line de informatie pentru testele de laborator in timpul maternitatii (gravide, mame si nou-nascuti)
Linkuri Utile
Scris de Echipa 'Mame pentru Mame'   

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 5 din 32

MASS-MEDIA

Banner

IMPLICA-TE ACUM!

Banner
Banner
Banner

STRATEGIE

Banner

REPREZENTANT OFICIAL

 

 

Mame pentru Mame Template by Ahadesign Motorizat de Joomla!