Redirecționeaza 3,5%

Dorești să faci o ajuti financiar Asociatia?

  • Poți face donația direct în contul bancar al Asociației Mame pentru Mame deschis la ING Bank – sucursala Dorobanți: RO94 INGB 0000 9999 0234 4679

Alte modalități simple prin care poți dona:

  • Completează Formularul 230 și redirecționează 3,5% din impozitul tău pe venit. Data-limită de depunere este 25 mai 2021. Detalii despre completarea și depunerea formularului:

Cum procedezi?

Formularul se completează în două exemplare, unul pentru tine și unul va fi depus.

Există mai multe modalități prin care poți depune Formularul 230.

1. Îl depunem noi pentru tine. În acest caz există două posibilități:
– completezi formularul 230, îl printezi și îl semnezi, apoi îl trimiți la sediul Asociației Mame pentru Mame (str. Parangului, Nr.43, sector 1, București). De aici ne ocupăm noi să fie depus la ANAF.
Important: te rugăm să trimiți formularul până la data de 15 mai 2021, pentru ca noi să avem timp să le sortăm și să le depunem.

– completezi formularul 230, îl semnezi digital și ni-l trimiți prin email, la office@mamepentrumame.ro. Pentru semnătura digitală, ai nevoie de semnătură olografă (poți folosi Adobe Reader, care este gratuit și se poate instala pe orice dispozitiv).
Important: te rugăm să nu ne trimiți un formular completat pe hârtie și apoi fotografiat sau scanat, deoarece acestea nu sunt acceptate de ANAF.

2. Îl depui direct la ANAF, personal sau prin poștă, la sediul ANAF din localitatea unde ai domiciliul în cartea de identitate.

3. Îl depui online, prin Spațiul Privat Virtual ANAF. Dacă ai un cont în SPV, atunci poți depune formularul completat aici.

  • Companiile ne pot sprijini direcționând 20% din impozitul pe profit sau prin voluntariat pentru diverse activități. Angajații companiilor pot dona individual timp și expertiză în domeniul profesional. Pentru detalii ne puteți scrie pe office@mamepentrumame.ro

 

Partajati articolul

Urmariti-ne pe Facebook