Alteta Sa, Principesa Margareta inmaneaza Certificatul de Inalt Patronaj Asociatiei Mame pentru Mame

Marti, 26 Iunie, Asociatia Mame pentru Mame a fost onorata sa primeasca vizita Altetei Sale Regale Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei. In cadrul intalnirii, care a avut loc la sediul Bibliotecii Metropolitate Bucuresti, Alteta Sa Regala a oferit asociatiei certificatul de Inalt Patronaj al Majestatii Sale Regina Ana a Romaniei, privilegiu acordat organizatiei noastre in luna Octombrie a anului trecut pentru serviciile aduse mamelor din Romania.

Cu aceasta ocazie, Altesa Sa Regala si-a exprimat interesul pentru bunastarea mamelor din Romania, indicand disponibilitatea Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei pentru o colaborare in acest scop cu Asociatia Mame pentru Mame, veste ce a creat bucurie in randul membrilor asociatiei.

Asociatia Mame pentru Mame a dat ocazia celor care au sustinut activitatea organizatiei noastre non-profit, sa participe la aceasta ceremonie restransa unde a fost prezentata contributia fiecaruia in asigurarea succesului proiectelor noastre.
In cadrul acestei intalniri deosebite am celebrat-o  pe Majestatea Sa Regina Ana,  o femeie si o mama redutabila sub al carei patronaj avem onoarea sa ne desfasuram activitatea de promovare si protejare a mamelor din Romania.

Multumim conducerii Bibliotecii Metropolitane Bucuresti pentru sprijinul acordat in organizarea acestui eveniment de o inalta semnificatie .

 

{besps}patronaj{/besps}

Partajati articolul
Alte articole din sectiunea: Evenimente

Urmariti-ne pe Facebook