Ai grija de Perineul tau la Nastere!

Subiect tabu in Romania, sanatatea perineului este esentiala pentru calitatea vietii de femeie. Protejarea integritatii perineului la nastere ajuta femeile sa evite o serie intreaga de probleme medicale care decurg din trauma perineala, fie ea o ruptura spontana sau o epiziotomie. Din fericire exista metode simple si eficiente pe care orice gravida le poate pune in aplicare pentru a-si creste sansele de a naste cu perineu intact.

In ajutorul gravidelor care isi doresc o nastere naturala cu perineu intact Asociatia Mame pentru Mame va informeaza despre o serie de metode de pregatire perineului eficiente si usor de folosit: metode de tonifiere&dilatare a perineului in sarcina si gelul obstetric DIANATAL de lubrifiere a canalului natal in timpul travaliului.

{youtube}2ErY5YcdhMg{/youtube}

Denumit si ‘Muschiul Feminitatii’, perineul trebuie ingrijit pe toata durata vietii si in special in momentele cele mai solicitante: nasterea (vaginala si cezariana), menopauza, operatiile chirurgicale, etc. Va asteptam la sedinta de informare pentru a invata cum sa va ingrijiti perineul! Este necesara doar o programare telefonica la 0745.910.207 sau la office@mamepentrumame.ro

Partajati articolul
Alte articole din sectiunea: Campanii

Urmariti-ne pe Facebook