Castigatorii Concursului lansat de Asociatie in Saptamana Mondiala a Alaptarii!

 

Cu ocazia celebrarii Saptamanii Mondiale a Alaptarii de anul acesta, Asociatia Mame pentru Mame a desfasurat un concurs inedit menit sa impulsioneze mamele sa promoveze ele insele alaptarea! Incepand din data Vineri 29 Iulie si pana Vineri 6 August mamele si nu numai au trimis sloganuri prin care sa fie promovata alaptarea. In decurs de 7 zile ne-au scirs 23 de mamici si chiar si tatici nu mai putin de 56!!! de propuneri pentru sloganuri pro-alaptare. A fost o mobilizare extraordinara din partea lor si ne bucura ca au crezut in cauza alaptarii si s-au lasat inspirati de ea.

Autoarele celor mai haoiase si mai spectaculoase sloganuri vor fi premiate cu cate un tricou Mame pentru Mame cu sloganul de anul acesta al Asociatiei iar sloganurile concepute de ele vor fi utilizate de Asociatie pentru a imprima tricourile dedicate Saptamanii Mondiale a Alaptarii din 2012. Deliberarea nu a fost deloc usoara deoarece toate propunerile trimise ai fost foarte bune – am apelat la ajutorul unei experte in publicitate si comunicare pentru a ne ajuta sa alegem cele mai impactante 3 sloganuri, tinand cont si de limitele impuse de suportul de imprimare (tricouri). Dorim deaseamenea sa multumim profesionistilor de la Lander care au meritul de a ne fi creat tricourile spectaculoase pe care le-am imbracat anul acesta.

Cele 3 sloganuri castigatoare sunt:


1. Cu laptic de la mamica nu mi-e frica de nimica!

2. Laptic bun si hranitor,

sub tricou, la purtator!

3. Singurii producatori autorizati de laptic.


Autorii vor fi anuntati prin e-mail ca sloganurile propuse de ei au castigat concursul lansat de Asociatia Mame pentru Mame.


TOTI cei care au trimis propuneri de sloganuri vor fi premiati cu un membership gratuit in Asociatia Mame pentru Mame ceea ce le da acces liber la:

  • Cursul pentru tatici

  • Cursul pentru ingrijirea perineului

  • Cursul pentru ingriirea orala a gravidei/mamei & bebelusului

  • Invitatii la toate evenimentele organizate de Asociatia Mame pentru Mame

Va felicitam pentru sloganurile trimise si va asiguram ca vom folosi o mare parte din ele pentru afise si brosuri care promoveaza alaptarea.

 

Partajati articolul
Alte articole din sectiunea: Concurs

Urmariti-ne pe Facebook