Cel mai monden Eveniment pentru viitori si proaspeti parinti: Mama Boutique Fashion Show

Luni, 10 Octombrie am avut placerea sa fim alaturi de Mama Boutique la lansarea Colectiei de Toamna/Iarna 2011-2012. Platforma on-line de moda premium pentru femei in perioada prenatala si postnatala creata de Claudia Stirbei sub brandul Mama Boutique a lansat colectia sub sloganul « Ai o Sarcina: Fii Frumoasa ! » dorind sa semnaleze importanta stimei de sine in evitarea dispozitiilor depresive date de modificarile prin care trece trupul unei femei in perioada pre si postnatala.

 

{besps}MB1{/besps}

{youtube}4_FBlEcok80{/youtube}

Evenimentul a fost moderat de Ana Maita de la Asociatia Mame pentru Mame si a beneficiat de prezenta unor invitati de marca din show-biz, din mediul de afaceri si de pe scena societatii civile si politice din Romania. Manechinele Mama Boutique care au defila pe covorul rosu sunt viitoare sau proaspete mame iar printre ele s-a aflat un model-surpriza VIP: Natalia Sota, gravida in luna a 6-a! Natalia a fost deasmenea gravida cea norocoasa care a castigat premiul cel mare de la tombola: un super-carucior de Chicco!

Deasmenea, Raluca Babota, psiholog si membra-fondatoare a Asociatiei noastre, a abordat subiectul intretinerii feminitatii ca principiu esential pentru echilibrul psiho-emotional al mamei moderne. Mama Boutique a prezentat vestimentatie premium, atat casual cat si office si de gala pentru femeile care nu doresc sa-si petreaca sarcina in haine fara forma. Mama Boutique ramane langa doamne si dupa nastere, oferindu-le haine ce ajuta la revenirea fizica atat dupa nasterea naturala cat si dupa operatia cezariana. Proaspetele mame au defilat cu bebelusii in brate, si ei adevarate modele in hainute elegante de la Picioru Gras.

Seara a inceput cu intampinarea invitatilor si a culminat cu Parada de Moda, cocktail si socializare la inaltime, pe fondul panoramei nocturne a orasului. Mama Boutique si partenerii Medlife, Cordblood Center, Chicco si Heidi au pregatit cadouri pentru invitati si spatiu de activitati pentru bebelusi si copii. Bella Sofia a asigurat make-up artisti si hairstilistii, BabyINK a pictat braurile pentru gravide iar Learn with Music a cantat cu bebelusii si copiii. A fost senzational!

 

 

Partajati articolul
Alte articole din sectiunea: Evenimente

Urmariti-ne pe Facebook