Mame pentru Mame la Oraselul Mami

Va reamintim ca avut surpriza extrem de placuta sa fim contactati de echipa de la revista MAMI publicata de SanomaHearst care ne-au propus sa vindecam experienta neplacuta pe care am avut-o anul trecut la targul Oraselul Mami pentru gravide, mame, bebelusi si copii. Deoarece atunci problema a plecat de la spatiul de alaptare, anul acesta revista MAMI a propus Asociatiei sa conceapa in parteneriat un spatiu de alaptare confortabil si prietenos unde mamele sa-si alapteze copii si sa socializeze.

Ne-am bucurat ca astfel avem ocazia sa reinnodam legatura cu cea mai importanta publicatie pentru gravide si mamici asa ca am acceptat si am conceput un spatiu inedit pe care l-am botezat Clubul Titi – acolo mamele au avut fotolii puf confortabile unde isi-au alaptat bebelusii si au discutat iar un membru al Asociatiei Mame pentru Mame si/sau un reprezentant al unei organizatii-partenere a animat atmosfera si a oferit tonsiliere pentru alaptare in permanenta de la ora 10 la ora 18. Multumim partenerilor de la Asociatia pentru Nasterea Naturala si Alaptare si La Leche League.

Deasmenea Asociatia Mame pentru Mame a sustinut impreuna cu partenerii sai o serie de 5 seminarii in fiecare zi de targ de la ora 10 la 11.

Pentru a vizualiza Programul Seminariilor la dimensiune optima dati click dreapta pe imagine si apoi selectati View Image.

Partajati articolul
Alte articole din sectiunea: Frontpage2

Urmariti-ne pe Facebook