‘Mame pentru Mame’ va asteapta la ORASELUL MAMI pentru a promova alaptarea libera

Este posbil ca unei mame sa i se interzica sa alapteze acolo unde doreste si sa i se recomande  sa alapteze doar in spatiul destinat alaptarii ???

Da, este posibil: Ana Maita a fost oprita la Oraselul Mami sa alapteze, aducandu-i-se la cunostiinta ca singurul loc unde alaptarea este permisa este spatiul destinat alapatarii.

Conform legii, spatiul destinat alaptarii are ca scop protejarea mamelor de catre pubilc nu a publicului de catre mame. Adica acest spatiu este destinat mamelor care nu se simt confortabiil alaptand in public. Restul mamelor care nu au asftel de reticente sunt libere sa alapteze oriunde doresc.

O mama poate sa alapteze oriunde vrea, atunci cand copilul ei o solicita.

Revista Mami – orgnizatorul targului – a comis un abuz major impotriva uneii mame, careia i s-a interzis alaptarea in spatiul targului…acest incident este definitia cuvantului ABERATIE – o publicatie dedicata bunastarii mamelor si bebelusilor organizeaza un eveniment dedicat bunastarii mamelor si bebelusilor iar in cadrul acestui eveniment agaseaza o mama care isi alapteaza bebelusul – este REVOLTATOR si INACCEPTABIL.
.
VENITI – alaturi de Mame pentru Mame – DUMINICA ora 12:00 la Sala Dalles  si sustineti libertatea alaptarii.

Partajati articolul
Alte articole din sectiunea: Evenimente

Urmariti-ne pe Facebook