Mami, ia-ma cu tine! despre beneficiile Baby Wearing

Ştiaţi că popoarele din ţările asiatice sau africane încă îşi mai poartă copiii în ziua de astăzi ca pe vremuri, şi conform studiilor făcute, aceşti copii sunt mult mai atenţi la tot ceea ce-i înconjoară, sunt mai liniştiţi, nu plâng fără motiv şi sunt mult mai sociabili, mai activi şi întreprinzători, multumiţi şi zâmbitori?

Această apropiere prin purtarea bebeluşului, apropiere care continuă şi după perioada de sarcină, este atât de vitală pentru dezvoltarea copilaşului, încât ar trebui mult mai mult insistat pe acest subiect. Dar, din păcate, cum trăim într-o societate axată doar pe consum, aceasta te învaţă mai degrabă că ai nevoie de cel puţin 3 cărucioare şi alte zeci de accesorii care, vezi Doamne, să nu te pună în ’’pericolul’’ de a-ţi răsfăţa copilul. Nimic mai greşit decât asta.

 

Asociatia Mame pentru Mame va recomanda sa citit in intregime un articol excelent scris de Ditta Depner pe www.bbmic.ro despre beneficiile practicii Baby Wearing. Bebelusii la purtator sunt cu adevarat mai fericiti!

Partajati articolul
Alte articole din sectiunea: Bebe Sanatos

Urmariti-ne pe Facebook