Oltea Tudose – Consilier Alaptare

Oltea Tudose este una din mamele care au constituit grupul Mame pentru Mame in faza lui incipienta. O mama dedicata care s-a confruntat cu toate problemele alaptarii si le-a rezolvat cu informare, hotarare si rabdare. Mai mult, a reusit sa ajute multe alte proaspete mame confruntate cu probleme similare. Oltea a revenit in Asociatia Mame pentru Mame pentru a consilia cu generozitate pe subiectul alaptarii.

Sunt mama a doi copii minunati, nascuti la distanta de un an si 7 luni, un baietel si o fetita. In timpul sarcinilor, la cele doua nasteri si in tot ce apare in viata noastra cu copiii nostri, sotul meu si cu mine am abordat intotdeauna cu o atitudine pozitiva si plina de bucurie, de incredere in propriile puteri, in natura noastra umana. Eu am fost sigura ca vreau si pot sa imi alaptez copiii. Cu toate astea, am trecut prin momente grele imediat dupa nasterea primului nostru copil, alaptarea nu functiona usor, am avut dureri si rani, alaptam cu sange. Convingerea mea ca laptele meu e unul dintre cele mai bune daruri pe care pot sa i le dau copilului meu m-a ajutat sa nu renunt, sa continui si sa ajung sa ma bucur de aceasta experienta privilegiata.

 

Am descoperit astfel, impreuna cu baietelul meu, ca exista o metoda foarte eficienta de alaptare, m-am informat din ce in ce mai mult si acum impartasesc proaspetelor mame din experienta mea. Dau mai departe ceea ce am primit, constienta fiind de cat de greu mi-a fost si de cat de minunata a fost constientizarea propriei mele puteri. Ma inspira sa fiu un pic de “mama pentru mame”, o prietena care a trecut deja prin aceasta experienta, proaspetelor mamici care simt nevoia sa le fiu aproape pe acest drum.

 

Partajati articolul
Alte articole din sectiunea: Membrii de Onoare

Urmariti-ne pe Facebook