Peste 200 de viitori si proaspeti parinti s-au bucurat de Standul spectaculos marca Mame pentru Mame la ONGFest!

Cortul Roz, Baloanele de Sapun, Diorama, bodyurile de bebelusi rockeri si entuziasmul echipei Mame pentru Mame si a Partenerilor – Mamaboutique.ro, bbmic.ro, pompedesan.ro, roxanadanisusca.ro si Babynk- au facut furori la ONGFest: am fost felicitati de organizatori pentru modul ultra-spectaculos in care ne-am promovat standul si activitatile educative si distractive pe care le-am oferit cuplurilor de viitoari si proaspeti parinti!

 

Pe langa nebunia de la stand unde viitorii si proaspetii parinti au facut poze l a irezistibilul cort roz in feeria celor 800 de baloane de sapun pe minut dupa ce au ascultat sunetele din lumea intrauterina si si-au auzit inima bebelusului din burtica, in cortul de proiectii am tinut cursuri pentru gravide si am facut proiectii de documentare in premiera! Gravidutele si taticii au venit in numar mare si au fost asa de incantati de cursuri de filme ca au revenit la tot programul nostru de peste 8 ore! A fost de POMINA!

 


 

Vrem sa felicitam toti partenerii care au facut posibila experienta fabuloasa a celor 3 zile de Mame pentru Mame la ONGFest:

Claudia Stirbei si www.mamaboutique.ro care a sponsorizat proiectiile de film.

Ditta Depner si al sau www.BBmic.ro care ne-au facut cadou cortul roz de alaptare si poze.

Familiei Ropotan de la www.pompedesan.ro care au sponsorizat flyerele Mame pentru Mame.

Roxana & Daniell Susca de la www.roxanadanisusca.ro pentru munca fotografica de mare calitate pe care au facut-o non-stop!

Adina Sisca si bodyurile pictate de la Babynk.

Sanzianei si lui Gigi Ciurez care au voluntariat cu mare entuziasm la standul Mame pentru Mame!

 


{besps}ONGfest{/besps}


Partajati articolul
Alte articole din sectiunea: Evenimente

Urmariti-ne pe Facebook