Prezentarea ‘Mame pentru Mame’ – un succes la Seminarul Moaselor din cadrul celei de-a II-a Conferinte Nationale a Ordinului Asistentilor Medicali si Moaselor din Romania

Prezentarea Organizatiei ‘Mame pentru Mame’ intitulata „Nasterea in Mileniul III – Un parteneriat intre Moasa si Gravida pentru Nasterea Naturala’ a fost sustinuta in cadrul Conferintei OAMMR organizate in data de 29-30 Octombrie la Hotel Ramada. La invitatia Dnei. Carmen Mazilu, Presedintele OAMMR filiala Bucuresti, Organizatia ‘Mame pentru Mame’ subliniat importanta reabilitarii profesiei de MOASA si a colaborarii dintre gravide si moase pentru ca primele sa poata avea o sansa reala la o NASTERE NATURALA.


Pe langa prezentarea Organizatiei ‘Mame pentru Mame’ s-au remarcat lucrarea Dnei. Melania Tudose, moasa de profesie, care a tinut prezentarea despre modul cum ‘Durerea la naştere poate fi învinsă’ in maternitate cu ajutorul moasei. Foarte interesanta si emotionanta a fost si lucrarea Dlui Dr. Alexandru Thiery, consultant medical al Asociatiei ‘Pas cu Pas’, centrata pe tratamentul cel mai eficient pentru ‘Piciorul Varus Equin. Metoda Ponseti’ si rolul esential al moasei in diagnosticarea rapida a nou-nascutului si calmarea parintilor alarmati. Deasemenea, filmul prezentat pe Bianca Brad de la Asociatia EMMA dedicata alinarii durerii pricinuite de moartea fetala/neo-natala, a miscat pana la lacrimi intreaga audienta si a subliniat inca o data rolul esential al moasei in suportul psiho-emotional al gravidei in timpul nasterii oricare ar fi deznodamantul acesteia.

Multumim pe aceasta cale Dnei. Carmen Mazilu pentru invitatia facuta Organizatiei ‘Mame pentru Mame’ de a participa cu o lucrare la Conferinta OAMMR si o felicitam atat p ea cat si pe reprezentantele OAMMR Bucuresti, Luminita Panzariu si Ana Rosu, pentru organizarea de exceptie a intregului eveniment. Ne bucuram ca prezentarea pregatita de ‘Mame pentru Mame’ a fost atat de bine-primita incat a marcat inceputul unei colaborari trainice dintre OAMMR filiala Bucuresti si Organizatia noastra.

Partajati articolul
Alte articole din sectiunea: Moase

Urmariti-ne pe Facebook