Primul curs prenatal din Miercurea Ciuc inaugurat cu ajutorul Asociatiei Mame pentru Mame

Avem placerea sa anuntam inaugurarea primului curs prenatal complet din Miercurea Ciuc, sustinut de Maria Vitos, moasa cu 10 ani de experienta si mama a doi copii, membru al Asociatiei Csikianyak ca si Bea Tiboldi, o mama extraordinara si un partener de baza al Asociatiei Mame pentru Mame in zona de nord-vest a tarii. Ca urmare a constatarii ca viitorii parinti din Miercurea Ciuc nu au informatii si nici incurajare in legatura cu nasterea naturala, Maria Vitos a decis sa lansez primul curs prenatal dedicat pregatirii cuplurilor pentru sarcina, nastere si rolul de parinte. Asociatia Mame pentru Mame a fost mai mult decat dispusa sa o ajute in acest demers:

„Asociatia Mame pt mame, m-a ajutat foarte mult cu informatii utile in crearea programului, in aprovizionarea materialelor didactice, dar cel mai important pentru sustinerea mea morala, la inceputul unei investitii foarte importante, care sper sa fie cu foarte mare succes.Cel mai important pentru mine este ca fac totul din pasiune pentru aceasta meserie si cu foarte mult entuziasm. Cu multumiri, Marika”

Denumit ARANYORA/Ora de Aur, cursul va avea 4 sesiuni de cate 2 ore si este conceput pe baza cartilor celebrei Ina May Gaskin si in urma pregatirii pe care Marika a facut-o in Ungaria cu doua moase din Olanda. Marika este hotarata sa ajute gravidele atat prin pregatirea corespunzatoare pentru nastere cat si prin asistarea lor in acest moment delicat si solicitant. Mult Succes Marika!

 

Partajati articolul
Alte articole din sectiunea: Moase

Urmariti-ne pe Facebook