Protest de Ziua Ta Mamico! 8 Martie in Piata Universitatii mamele vor canta pentru a aminti guvernantilor de abuzurile legislative din ultimii 2 ani

 

Asteptam sa vina la protest toate mamele afectate de legile abuzive aplicate in perioada 2010-2012. Este momentul sa ne mobilizam. Sa ne strangem cat mai multe si sa cantam sus si tare ‘ De ziua ta Mamico” cu cate o floare rosie in mana.

Daca nu vor veni mame la aceasta intalnire Asociatia Mame pentru Mame nu va mai initia demersuri in aceasta directie. Nu este o decizie usoara insa Asociatia Mame pentru Mame doreste sa apere depuna eforturi in directii relevante pentru mamele din Romania – in situatia in care mobilizarea la protest este slaba inseamna ca interesul mamelor in acest domeniu legislativ este slab si deci trebuie sa ne indreptam in alta directie de actiune. Credem ca in Bucuresti numarul mamelor afectate de abuzurile legiuitorilor din ultimii 2 ani este cel mai mare asa ca mobilizarea la protest trebuie sa fe pe masura pentru a da un semnal noului Guvern ca nu mai pot ignora drepturilor mamelor din Romania.

Partajati articolul
Alte articole din sectiunea: Evenimente

Urmariti-ne pe Facebook