Un Sustinator Surpriza al Alaptarii – Ziarul Catavencii!

Lansat recent, noul ziar de satira sociala si poltica Catavencii s-a dovedit a fi un sustinator surpriza al alaptarii. Echipa ce a facut istorie in Academia Catavencu s-a reinventat in noul ziar saptamanal Catavencii, in frunte cu Mircea Dinescu. Octav Mardale, caricaturistul-emblema al brandului a conceput logoul noului ziar: o fresca populata de diferite personaje in diferite ipostaze hilare, un panopticum care ilustreaza actuala scena sociala si politica romaneasca. Intre aceste persoanej regasim o mica scena de normalitate: o mama cu un copil la san! Ne bucura ca baietelul alaptat nu mai este bebelus si ca artistul Ocatv Mardale a ilustrat ceea ce organizatiile de promovare a alaptarii spun de ani de zile: este ideal ca alaptarea sa dureze cel putin un an. Publicul romanesc nu este obisnuit cu imaginea unui copil mai mare de 1 an alaptat si ii multumim si il felicitam pe Octav Mardale pentru ca ne ajuta, prin creatia sa, sa promovam principiile optime de alaptare.

 

Contactat de Asociatia noastra pentru o declaratie in legatura cu subiectul, Octav Mardale ne-a transmis ca este un sustinator al alaptarii mai ales ca a vazut personal beneficiile alaptarii in propria familie, fiind tatal unui baiat ce a fost alaptat mai bine de un an de mama sa Anca Mardale, o doamna simpatica si informata cu am avut deasmenea placerea sa discutam.

 

Mai jos puteti vedea logoul Catavencii si scena de alaptare care ne-a bucurat. Pentru a vedea imaginea la dimensiunea mare, dati click dreapta si selectati View Image.

Partajati articolul
Alte articole din sectiunea: Interviuri

Urmariti-ne pe Facebook